Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Pijnklachten en Spoedgevallen

Buiten onze reguliere openingstijden, in het weekend (zaterdag en zondag) en tijdens de officiële vrije dagen, feest- en vakantiedagen en schoolvakanties, werken wij samen met de spoedgevallendienst Dental365 Zeeland Spoed Tandarts.

Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u zich wenden tot Dental365 Zeeland op tel: 085-0189421

Dental365 Zeeland Spoed Tandarts

Adres: Kanaalstraat 40, 4388 BN Oost-Souburg

Telefoon spoedgevallendienst Zeeland: 085-0189421

Dental365 heeft naast de vestiging Zeeland, ook vestigingen in Rotterdam, Breda, Gouda, Dordrecht, Den Haag, Amsterdam, Ede, Deventer, Apeldoorn, Rhoon, Leeuwarden, Sneek en Zeeland. Mocht een andere locatie u op dat moment beter uitkomen, dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is.

Voor meer informatie over de spoeddienst kunt u ook kijken op de website Dental365 Spoed Tandarts

Aantal zaken waar u ook rekening mee dient te houden, voordat u belt naar Dental365 Zeeland Spoed Tandarts;

Wat mee te nemen:

• Bij het bellen: houdt uw BSN (of van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken) altijd bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.
• U (of de persoon om wie het gaat) dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
• U dient uw consult en/of spoedbehandeling bij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard. U kunt niet contant betalen.